Implicare

Ai o companie sau o microîntreprindere?

  Poți direcționa 20% din impozit prin sponsorizare către Asociația C.T.A.D.C. fără să te coste nimic.

 Procedura este prevăzută în Legea Sponsorizării (Legea 32/94 cu modificările ulterioare) precum și Codul Fiscal (Titlul II, Cap. II, art. 25, pc. 4, lit.i) prin care o societate comercială poate să direcționeze 20% din impozitul pe profit sau valoarea calculate prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri.    

   De asemenea conform OPANAF 1679/2022, plătitorii de impozit pe profit / de impozit pe veniturile microîntreprinderilor,  pot dispune redirecționarea sumelor din impozitul datorat prin formularul 177, în termen de 6 luni de la termenul legal de depunere a declarației anuale de impozit pe profit,/ a declarației de impozit pe veniturile microîntreprinderilor aferente trimestrului IV (a anului precedent fiscal).

  Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne și te vom informa despre cât de simplu este să faci un bine, în mod gratuit !

Ești persoană fizică ?

Dacă ești persoană fizică, salariată poți opta să direcționezi 3,5% ( anterior 2% )din impozitul tău  pe venit către o entitate nonprofit. Conform articolului 57, alin. 4 din Legea 571/2003 din Codul Fiscal, dacă ai realizat venituri din salarii în anul precedent, poți decide care să fie destinația celor 3,5 % din impozitul tău pe venit!  

   Această direcționare nu presupune un act de donație, ci doar simpla opțiune de a direcționa un procent din impozitul pe venit datorat.

   Tot ce trebuie să faci este să completezi Declarația 230 cu datele tale iar apoi sa o trimiți către adresa noastra de e-mail  iar noi ne vom ocupa de depunerea ei la ANAF. Vei primi ulterior acasă o notificare scrisă de la ANAF cu confirmarea direcționării.

 Poți completa Declarația 230 online, accesând linkul de mai jos și urmând pașii din descriere