Multumiri sponsorilor

Anul 2017 a fost un inceput de drum pentru Centrul de zi Cresc  Armonios, un drum anevoios pe alocuri, dar care ne-a adus alaturi oameni cu suflet mare si cu inima deschisa, dornici sa aduca zambete si lumina pe chipurile copiilor, oameni carora le multumim pentru daruirea si sprijinul de care au dat dovada.

Cu sprijinul Timac Agro Romania  am avut posibilitatea sa achizitionam testul de evaluare ASRS necesar demararii campaniei de evaluare gratuita a copiilor mici privind riscul de a dezvolta tulburare autista, precum si mobilier ,mijloace tehnice ,jucarii si materiale de terapie pentru dotarea unui cabinet de lucru suplimentar , disponibil in noul nostru sediu. Valoarea investitiei a fost de 13.900 lei, insa oferirea posibilitatii unui numar crescut de copii de a participa la programele de recuperare are o valoare incomensurabila.

Multumim Duraziv pentru ca ne este partener in amenajarea noului sediu oferind materialele necesare in acest scop.

Alaturi de noi este si Art Chemicals , sustinand eforturile noastre si ale familiilor care au un copil cu autism. Datorita implicarii sale financiare, un copil beneficiaza de serviciile de terapie de recuperare necesare , progresand si oferind bucurii zi de zi.

Suntem recunoscatori si echipei Intelirom ™  care contribuie cu profesionalism prin servicii de expunere on-line.

Ne dorim ca pe viitor sa pasim pe acest drum alaturi de cat mai multi dintre dumneavoastra!

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Alte articole recomandate: