Campanie de evaluari GRATUITE

Centrul de Terapie in Autism si Dezvoltare Copii anunta deschiderea proiectului “Campanie de evaluare psihologica gratuita a copiilor” cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani , sprijinind parintii sa se asigure de o dezvoltare psihologica armonioasa a copiilor si oferind posibilitatea interventiei timpurii.

Data de incepere a campaniei este 2 aprilie

Campania are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare si accesul la furnizarea de servicii sociale pentru depistarea precoce a copiilor cu intarziere in dezvoltare (intarziere de limbaj, tulburari de spectru autist si tulburari asociate).

Pentru ca binele primit este menit sa fie oferit , evaluarile au titlu de gratuitate , costurile fiind suportate de catre asociatia noastra in parteneriat cu Timac Agro Romania care ne-a sprijinit in achizitionarea Scalei de evaluare ASRS , utilizata in cadrul campaniei.

Evaluarile  se vor desfasura atat individual, la sediul asociatiei noastre, cat si in grup , in cadrul gradinitelor ( sub forma de screening urmat de evaluari individuale ) si vor fi aplicate de catre Catalina Cristoiu psihoterapeut cognitiv- comportamental cu experienta de peste 9 ani in terapia copiilor neurotipici / cu tulburari de dezvoltare.

Programarile se pot realiza prin e-mail la adresa catalinacristoiu@crescarmonios.ro, specificand datele personale ale copilului si un nr de contact, sau telefonic la  0741301993 Cristoiu Catalina

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Alte articole recomandate: