“Campanie de evaluare psihologica gratuita a copiilor”- proiect finalizat

 

             Centrul de Terapie in Autism si Dezvoltare Copii anunta inchiderea  proiectului  “Campanie de evaluare psihologica gratuita a copiilor” . Derulat in perioada 2 aprilie- 10 mai 2018 , a reprezentat un proiect pilot in Focsani, avand ca obiectiv general cresterea gradului de constientizare si accesul la furnizarea de servicii sociale pentru depistarea precoce a copiilor cu intarziere in dezvoltare (intarziere de limbaj, tulburari de spectru autist si tulburari asociate).

 

Campania a vizat evaluarea copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani, atat sub forma de screening cat si de evaluari individuale ,  sprijinind parintii sa se asigure de o dezvoltare psihologica armonioasa a copiilor si oferind posibilitatea interventiei timpurii.

Multumim colaboratorilor care au facilitat extinderea proiectului la nivel local , in beneficiul unui numar crescut de copii.  Printre acestia se numara Biblioteca Judeteana Duiliu Zamfirescu – Sectia pentru copii  ,  Dr Stoian Madalina ,  Dr  Popa –Marin Carmen precum si o serie de gradinite : Gradinita  cu Program Prelungit  Nr 1 ,  Gradinita cu Program Normal Nr 3 , Gradinita  cu Program Normal Nr. 4 , Gradinita cu Program Prelungit  Nr  23, Gradinita cu Program Prelungit  nr 17 .

Multumim sponsorului Timac Agro Romania care s-a implicat financiar in achizitionarea Scalei de evaluare ASRS , facand astfel posibila derularea campaniei.

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Alte articole recomandate: